Zomergasten-picknick

De spanning stijgt, zondag eerste uitzending. Vanwege het lekkere weer is mijn top 43 er een beetje bij ingeschoten. Dus dacht ik net, ook met het oog op het lekkere weer: laten we gaan picknicken. Omdat Zomergasten nooit genoeg opgehypet kan worden. En omdat ik benieuwd ben naar jullie ideeën over het programma.

Dit is mijn idee: ik zit morgen, dus dinsdag 20 juli, vanaf 19:00 in het Oosterpark in Amsterdam. Ik neem HELEMAAL NIETS mee, en organiseer ook niks. Het is een picknick, dus neem zelf die oude plaid, gevulde olijven, ALDI-prosecco, je gitaar en/of mondharp mee. Als je wil kan ik ook boeken signeren, of de gloednieuwe DVD van de serie: http://www.vpro.nl/winkel/product?id=43569649. Ik verloot er ook nog eentje! We maken er een gezellige boel van.

Details over de precieze plek volgt morgen, moet even een goed plekje vinden. Tot morgen!

Jelle

9 reacties op Zomergasten-picknick

 1. Reactie van cheruchan

  haha, dat is een leuk plan :)

 2. Reactie van LC

  dat ga ik niet redden vanuit Rotterdam. Dus veel plezier en tot zondag ….:-)

 3. Reactie van Paul

  Ik ben in de buurt… zal er eens over nadenken! :) het houdt trouwens wat dat bestellen bij de VPRO…maar dan heb je ook wat!

 4. Reactie van Amorf

  Een picknick organiseren en zelf niks meenemen? Wat armoedig. Nee sorry, ik kom niet.

 5. Reactie van Caroly

  Je neemt we wel de woorden uit de mond, Amorf. Ik kom graag, maar dan hoort Jelle zelf ook wat mee te nemen.

 6. Reactie van Thirza

  Ik moet mn Twitter weer wat vaker aanhebben, want dit bericht lees ik duidelijk te laat… Wel erg veel zin in Zomergasten!

 7. Reactie van Pauline

  Jammer, jammer dat ik dit nu pas lees… nu zit ik al saai thuis

 8. Reactie van LADa

  Wat jammer dat ik net dit bericht gelezen! Я была заинтригована серией Ваших ТВ-передач, купила и прочитала залпом книгу Rusl.v.gevorderden, расположилась еще больше к ее автору и вчера весь вечер, непривычно, просидела перед ТВ, вникая в хар-р и разнообразные стороны личности van M.'t Hart. И уже сроднилась с автором настолько, что сожалею, увидев поздновато это симпатичное приглашение на пикник ("А счастье было так возможно" :).
  Не подумайте чего – я Вам точно в мамы гожусь :).
  Успехов! Вы – молодец!

 9. Reactie van Saray

  Hij heeft ook enorm geworstelt met zijn hiaxseoumloteit (twee heren 8 plus Uranus in Maagd)vierkant Zon/mercurius. Het anders zijn! Een echte clown die vanbinnen huilt! Naar eigen zeggen ook vreselijk gepest op school. Door zijn pruik niet meer te dragen heeft hij ook deze demon verslagen. Weer een masker kwijt! Hij ploetert en zwoegt met zichzelf en heeft via Jupiter in Stier een succesvolle manier gevonden om zich briljant te uiten (jupt. driehoek pluto/mars/Uranus) zo heeft hijzelf alle teugels/macht in handen en kan hij zijn ongekend grote onzekerheid de baas! Hij lijdt nu met een korte ei! Dat hij zo kinderlijk overkomt of althans die houding heeft aangenomen zit volgens mij in een Maan/Leeuw driehoek die Schuttervenus! Volgens eigen zeggen moederskindje en hij kreeg iedere dag taart! Het was altijd feest. Jupiter zonder Saturnus douaneloos! Als je goed naar hem luistert zit er veel meer inhoud dan je zo 1/2/3 denkt. Ik mag hem wel onze Marc-Marie maar hij moet wel dealen met zeer moeilijke planeetstanden beetje manisch euforie/depressie. Een blauwe hemel die regelmatige neerslachtige buien, donder en blikseminslagen kent, en voor zijn zonnestralen moeten wij mensen dan wel betalen maar dat verdient hij DIK!

Reageren