Moscow objects (2)

2 reacties op Moscow objects (2)

  1. Reactie van Marina Lukovnikova

    Hoi Jelle!

    Ik heb uw boek gelezen, het Provinciaal Bibliotheek Limburg in België biedt een exemplaar aan. Prachtig, grappig en juist. Ik ben Russisch en ik woon enkele jaren in België. Ik was nieuwsgierig: Rusland door de ogen van een Nederlander. U heeft wel heel verre hoeken bezocht waarvoor een gemiddelde Rus nooit interesse zal hebben. Dus bepaalde fragmenten van uw boek waren voor mij ook een ware ontdekking. Zelf ben ik van Siberië, van de stad aan het Baikal-meer. Als je nog even een exotische plek wilt bezoeken, mijn tip: eiland Olkhon, dorp Khuzhir, logeren bij Nikita Bencharov. U kunt deze naam (voormalige sportleraar van het dorp) wel eens op Internet vinden (in het Engels). Success! Marina

  2. Reactie van Abhi

    Omdat het niet integer is. Ik bregijp wel dat je enorm blij bent met jezelf als je dat hebt bereikt (en laat ik er geen misverstand over bestaan; daar heb ik respect voor), maar in elke zin ruik ik een patser die geilt op beroemde mensen, geld en succes en daar maar al te graag bij wil horen.Als ik zo’n boek lees ben ik daar dus niet in geefnteresseerd, ik wil gewoon weten hoe die het heeft gedaan. Misschien ben ik daar wel een uitzondering in.Ik moet je wel zeggen dat ik het op een gegeven moment niet meer aan kon, dus als de tweede helft veel beter was, dan heb ik niks gezegd.

Reageren