Locatie picknick Oosterpark

Ok, ik heb even gekeken. Er is een groot veld direct voor het slavernij-monument. Daar zal ik zitten. Het monument ligt weer direct bij de ingang aan de kant van het OLVG. Daar stoppen trams 3 en 7, halte Beukenweg vlak voor het park.

Natuurlijk neem ik zelf ook wat mee, maar het is de bedoeling dat iedereen zijn eigen pick nick spullen meeneemt. Degene met het lekkerste eten krijgt de DVD van de nieuwe serie.

Tot vanavond,

Jelle

4 reacties op Locatie picknick Oosterpark

 1. Reactie van j e o r e n

  Heel tof idee, ik zou zeggen: organiseer het vaker, ook in andere steden.

 2. Reactie van Marie-Bernadette

  Leuk :)

  Kan er niet bij zijn, maar wel zondagavond voor de tv!

  SUCCES,
  Marie-Bernadette

 3. Reactie van c e

  Jelle, Jelle, Jelle, luistert jongen,
  Er was een slavernij monument, er was een groot veld, en er lagen her en der groepen van zeker wel potentiele zomergasten. Maar het kan zijn dat jij in het echt een baard hebt en op klompen loopt, of dat je in het ware leven een alcoholist op een bankje bent, feit is dat wij met ons halve speenvarken en chocoladetaart vergeefs door het park hebben gesleept. En we hadden nog wel zulke goede tips, ook, iets met dat je dan je favoriete fragmenten en dat je het best op zondag kan doen en dat het helemaal geniaal zou zijn als je er dan nog een film naar keuze achteraan – maar misschien hadden we tegen die tijd al wel te veel gedronken. Daar op dat grote veld, achter het monument.

  Kortom: Waar zat je! En:
  Was het leuk?

  Meta & Corine

 4. Reactie van Karima

  Fantastische (zomer)gasten! Hoezo te saai, te links of te rechts? (interview VPRO-gids nr. 30). Ik ga het bijna jammer vinden dat ik de hele maand augustus in Centraal Europa zal zijn. Maar Marijnissen pik ik nog even mee.

Reageren